Ons team zet zich iedere dag in zodat jij kwaliteit kunt leveren

In 1989 werd HVO Meat opgericht en inmiddels zijn we een stuk groter, maar hebben we nog steeds dezelfde passie.

MEER DAN 30 JAAR

Team HVO Meat: uw vleespartner

Het gepassioneerde team achter HVO Meat

Matthijs, Jordy, Mike en Bernadette vormen het kernteam van HVO Meat. Daarachter zit natuurlijk een heel productieteam dat zich specialiseert in het selecteren, uitbenen en versnijden van kalfs- en lamsvlees van de hoogste kwaliteit. Ook bij ons kernteam is vlees de grootste passie. Daarnaast zet ons team zich iedere dag met veel plezier in voor persoonlijk contact en het invullen van wensen.

Onze professionals

Onze Contactpersonen binnen HVO Meat B.V.

Je bent bij ons geen nummer: we luisteren eerst naar jouw wensen, selecteren vervolgens het beste vlees voor je en leveren wanneer het jou uitkomt.

Matthijs de Jong

Directeur/Eigenaar

Jordy Weel

Salesmanager

Mike Groot

Kwaliteitsbewaking

Bernadette Ammerlaan

Administratie

Van toen tot nu

Zo begon het allemaal voor HVO Meat

Van uitsnijderij tot modern vleesbedrijf

HVO Meat is opgericht in 1989 door Henk van Oijen als uitsnijderij van kalveren en lammeren. In 1996 is het bedrijf overgenomen door Martin de Jong, waarna het bedrijf is gegroeid naar 25 werknemers. In 2014 nam Matthijs de Jong het stokje over, die in 2022 een prachtig, nieuw en duurzaam pand liet bouwen om onze werkzaamheden nóg beter uit te voeren.

Een groene toekomst

Wij nemen onze verantwoording voor de maatschappij

Onze bijdrage aan een betere wereld

Het hoofdkantoor en de slagerij is een modern, extra geïsoleerd pand in Waddinxveen. In de slagerij zijn bovendien diverse keuzes gemaakt voor een duurzamer proces. Zo wordt er gebruikgemaakt van een koelinstallatie op basis van CO₂ en wordt het schoonmaakwater opgewarmd met restwarmte uit de koel- en diepvriesinstallatie. Het pand is voorzien van innovatieve laaddocks en ledverlichting. Daarnaast wekken we zelf energie op met de 800 zonnepanelen op het dak.

HVO in beeld

Bekijk onze bedrijfsfilm

In onze bedrijfsfilm laten we je graag een kijkje achter de schermen nemen. Je zult zien hoe wij streven naar optimale kwaliteit en voedselveiligheid in al onze processen.